O nama

Technology Center Popović  je firma koja se bavi pružanjem IT usluga kako u Podgorici i okolini, tako i cijeloj Crnoj Gori. Vršimo popravke desktop i popravke laptop računara svih modela. U našoj ponudi imamo djelove za laptopove, desktop računare, polovne ili nove.

Mi pravimo Web sajtove po Vašem nalogu, onako kako se vama sviđa. Ne koristimo već gotove template, da ne bi došlo do sličnosti sa drugim sajtovima. Trudimo se da Vaš sajt bude pregledan, jednostavan za korišćenje, prije svega pun informacija o Vama i Vašoj firmi. Ono što se trudimo je da potencijalnim klijentima ponudimo što više informacija, da se lako snađu i da se brzo za vas odluče..

Terenski servis – podrazumijeva dolazak naših servisera na Vašu kućnu adresu i popravke kod Vas, u Vašem prisustvu. Naš servis računara pokriva cijelu Podgoricu sa okolinim, zakazuje termin popravke u istom ili eventualno narednom danu. Pozovite nas, kažite nam problem i mi ćemo ga riješiti.

Servis laptopova – popravlja i servisira sve brendove laptopova. Nije bitno gde ste kupili Vaš laptop, donesite ga kod nas i za par dana ćemo vam ga vratiti popravljenog. U našoj ponudi imamo veliki izbor novih i polovnih djelova.

Garancija na rad – za sve naše popravke imate pisanu garanciju. Popravke laptopova pokriva garanciju od 1 – 6 mjeseci. Za zamjenu djelova kod desktop računara dobijate garanciju na dio koji smo zamijenili direktno od uvoznika i ona je obično 2 godine. Softverska garancija važi par mjeseci, u zavisnosti od problema koji smo riješili

Online podrška – U svako doba dana i noći nas možete pozvati, pitati nas razna pitanja, tražiti odgovore na probleme. Ako nismo u poslu, uvijek ćemo vas saslušati i savjetovati vas. Čak iako smo u poslu saslušaćemo vas i probati vam dati savjet ili rješenje vašeg problema. Ako se ne javljamo na telefone posaljite nam sms, ili mail i mi ćemo vam brzo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Za firme nudimo redovno, mjesečno održavanje računara po vrlo povoljnoj cijeni, tako da računari uvijek budu u funkciji, podaci 100% bezbjedni, a posao bez zastoja.

Stoga ne čekajte jer posao popravke obavit ćemo u istom danu i prilagoditi se Vašem vremenu, željama i potrebama, a ono što je najbolje naše cijene su nevjerovatno povoljne, iznenadit ćete se. Naše poslovanje temeljimo na kvalitetu, profesionalizmu i pouzdanosti.