Izrada sajtova

Kako dobiti kvalitetan i visoko rangiran web sajt?

Mi pravimo web sajtove po Vašem nalogu, onako kako se vama sviđa. Ne koristimo već gotove template, da ne bi došlo do sličnosti sa drugim sajtovima. Trudimo se da Vaš sajt bude pregledan, jednostavan za korišćenje, prije svega pun informacija o Vama i Vašoj firmi. Ono što se trudimo je da potencijalnim klijentima ponudimo što više informacija, da se lako snađu i da se brzo za vas odluče..

Mi smo Tim koji analizira poslovanje Vaše firme, daje Vam najbolja rješenja poslovanja, posle analize Vaše firme pravimo strukturu sajta, dizajn, obim teksta, reklame, optimizujemo Vaš sajt, postavljamo ga na provjeren Hosting(zakupljujemo prostor za Vaš sajt na internetu), smišljamo pravi naziv sajta.

ZaŠto optimizovati sajt?

Statistički gledano na našem i svjetskom tržištu internet poslovanje spada u glavni adut poslovanja jedne firme. Imati dobar sajt, biti visoko rangiran na pretraživačima zaista pomaže da se poveća protok klijenata vaše firme. Danas svaki klijent prvo pogleda interesovanja na internetu pa onda gleda ostale medije. Zato je optimizacija sajta jedna od usluga koju nudi Technology Center Popović. Garantujemo da će se vaš sajt za par mjeseci naći u prvih pet na pretraživačima. Time ćete povećati poslovanje svoje firme, povećati broj klijenata, dobićete lakoću prenosa informacija.

Biti prvi na Google, je bolje nego imati bilbord u centru grada.

Cijena izrade web prezentacije nije fiksna i zavisi od količine materijala, veličine samog projekta izrade, forme sajta, specijalnih zahtjeva.