Zamjena laptop ekrana

Vrlo čest slučaj kod laptopova je da se nepažnjom vlasnika laptopa ili nekog od ukućana ekran na laptopu razbije. Ukoliko se to desi ne očajavajte, mi smo tu da zamijenimo svaki ekran koji se polomi, jer u našoj ponudi imamo laptop ekrane za sve laptopove koji postoje na tržištu. Ukoliko se desi da neki ekran nemamo na lageru, dužni smo vam izaći u susret i nabaviti ekran kod naših kolega.

Kako prepoznati razbijen ekran laptopa

Postoje razni vizuelni efekti kada vidimo kad je razbijen ekran. Pojavile su se crne mrlje na ekranu, pola ekrana se ne vidi, ekran je sav u linijama raznih boja. Ponekada se dešava da se ekran kada se gleda dobar i cijeli, ali pomjeranjem ekrana se slika gubi i dolazi. Zamjenom flet kabla se dešava isto. Tada je ili otišla elektronika ili je jedan od flet kablova u samom ekranu u prekidu. Kod led ekrana se dešava da nema osvjetljenja ekrana. Dijagnostikom dolazimo do kvara u samoj elektronici.

Trajanje zamjene ekrana na laptopu

Zamjena ekrana na laptopu se vrši veoma brzo, za otprilike jedan do dva sata. Ukoliko je na zahtev klijenta hitno, vršimo odmah ugradnju laptop ekrana. Obično zbog velike potražnje naših ekrana, serviseri nisu u mogućnosti da ekran zamIJene odmah. Bilo bi lIJepo kada bi najavili, i vrijeme dolaska u naš servis računara. Tada bi serviser bio slobodan da vam ekran zamijeni odmah. Dešava se da ekran nemamo na stanju, a klijenti žele da mijenjaju baš kod nas. Ekran poručujemo istog dana, i on stiže kod nas u servis do 25 dana.

Najtraženiji modeli laptop ekrana

Danas na tržištu postoje laptopovi sa mnogim dimenzijama ekrana. Neki su najčešći i lako se nalaze na tržištu.

  • Ekran 10.1″ led, rezolucija 1024×600
  • Ekran 10.1″ led slim, rezolucija 1024×600
  • Ekran 15.4″ lcd, rezolucija 1280×800
  • Ekran 15.6″ led, rezolucija 1366×760
  • Ekran 17.3″ led, rezolucija 1600×900

Nov ili polovan ekran za laptop

Svaki naš ugrađeni ekran je nov i to klijent može da vidi prije zamjene. Zamjenu polovnog ekrana za laptop radimo u dogovoru sa klijentom, kada je nov skup i prelazi cijenu samog laptopa, tada pronalazimo polovan ekran testiramo ga i ugrađujemo u klijentov laptop. Na svaki ugrađeni polovan ekran za laptop klijent dobija pisani račun i garanciju od 6 meseci na ispravnost ekrana.