Zamjena tastatura na laptopovima

Zamjena tastature na laptopovima je jedan od čestih kvarova sa kojim nam klijenti dolaze. Obično nepažnjom proliju vodu, čaj, sok, ili kafu po tastaturi, pri čemu ona bude u kratkom spoju i tasteri više ne rade. Generalno tastature na laptopovima se ne mogu popravljati, već se mijenjaju cijele. Mi imamo najbolje cijene u Crnoj Gori.

Svakodnevni problemi sa tastaturama su polivanje vode, čaja, kafe, soka, alkoholnog pića, ili bilo koje tečnosti po njoj. Svaka tastatura laptopa, je višeslojna, i prolivena tečnost prođe ispod tastera, uvuče se između folija i tu napravi kontatk. Tada obično 5 tastera ne rade, jer su vezani redno. Ali bilo je situacija kada pola tastature ne radi, kada tastatura sama ispisuje slova, kada laptop neće da podigne sistem već samo pišti.

Koliko traje zamjena tastature na laptopu?

Zamjena tastature kod nas u servisu računara traje svega par minuta kod većine laptopova. Doduše ima laptopova kojima je malo teže otvoriti tastaturu, ali i to rešavamo za 15 minuta

Garancija na tasataturu

Garancija na naše tastature traje 1(jedna) godina, osim ako nijeste kupili kod nas polovnu tastaturu pa je garancija 6(šest) mjeseci. Garancija na tastaturu važi ukoliko je ona prestala da radi sama od sebe. Garancija ne važi ukoliko je opet prolivena tečnost po tastaturi, ako je ne adekvatno skidana od strane vlasnika ili drugog lica, ukoliko je udarana.